Meillä kaiken suunnittelun lähtökohtana on tontti, jolle talo rakennetaan. Tarjoamme asiakkaillemme valmiita tontteja, joihin on valmiiksi suunniteltu toimiva omakotitalo. Uniikki talo on suunniteltu arkkitehdin toimesta ja siinä on huomioitu esimerkiksi valon määrä ja ilmansuunnat. Toteutamme toiveesi myös valmiille tontillesi niin halutessasi.

Tarjoamamme palvelu kattaa kaiken rakentamiseen liittyvän aina sisustustuotteisiin saakka. Me vastaamme rakentamisesta ja ostamme alihankintoina kaiken muun, kuten arkkitehdin ja sähkösuunnittelijan palvelut. Laaja verkosto aliurakoitsijoita takaa nopean toteutuksen.

Teemme kaiken alusta loppuun asti valmiiksi – asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan muutto valmiiseen kohteeseen.

Maaperä määrittää materiaalin

Meillä ei ole valmiita talomalleja, vaan jokainen talo on yksilöllinen ja suunniteltu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi arkkitehdin avustuksella. Tontin maaperäkartoituksen jälkeen selviää, onko tontille mahdollista rakentaa kevytbetoniharkko- vai puurunkoinen kohde. Kivitalo vaatii vahvan maaperän tai paalutuksen, kun taas puurakenteiselle riittää heikommin kantava maaperä.

Materiaalin edelläkävijä

Olemme yksi harvoista rakentajista, jotka tekevät kohteensa pääasiallisesti kevytbetoniharkoista. Materiaali täyttää jo nyt vuoden 2020 säännökset esimerkiksi tiiveyden ja U-arvojen osalta. Lisäksi kevytbetoniharkot ovat muovittomia ja allergiaystävällisiä.

Kivitalo on arvokas, mutta takuuvarmasti laadukas sijoitus!

ketjutie81 _ 0. Story